De WA Plus autoverzekering,  beter bekend onder de naam Allrisk geeft de meest uitgebreide dekking bij schade.  Gedekt is de wettelijk dekking, die je slachtoffers financieel beschermt tegen schade van een door jou veroorzaakt ongeluk, maar ook de schade die wordt veroorzaakt door onheil van buitenaf aan je auto. Schades die je zelf niet onder controle hebt zoals o.a. brand, explosie, ruitbreuk, joyriding , rellen e.d.

Bij deze variant in autoverzekeringen is ook de schade verzekerd die jezelf veroorzaakt  met een botsing, door met de auto om te slaan, te slippen of van de weg te raken, etc. Tevens regelt de verzekeringsmaatschappij alles in het geval van een schade, waarbij het niet uitmaakt of de schade wel of niet door jou is veroorzaakt.  Dit is het rechtsbijstand onderdeel van de All Risk auto verzekering die eventuele tegenstanders aansprakelijk stelt.

De hoogte van de premie van deze verzekering wordt bepaald door de oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto. Hoe hoger de catalogus waarde hoe hoger de te betalen premie.

Deze verzekering kan worden uitgebreid met een inzittenden verzekering